Zatvori
KOŠARICA
 
PROVEDI NARUDŽBU NASTAVI KUPNJU
 
PROIZVODI SERVIS OPREMANJE ORDINACIJE NOVOSTI O NAMA KAKO DO NAS?  
 Od 9. do 11. travnja smo prisustvovali Kongresu HUOM-a u Varaždinu. Za sve sudionike smo napravili nagradnu igru, gdje su mogli osvojiti vrijedne nagrade.Dobitnici Media nagradne igre:1. nagrada:Stetoskop Heine Gamma 3.2Dr. Vesna Oskoru&sc...
 Od 13. do 15. ožujka smo prisustvovali Kongresu DNOOM-a Zagrebuu. Za sve sudionike smo napravili nagradnu igru, gdje su mogli osvojiti vrijedne nagrade.Dobitnici Media nagradne igre:1. nagrada: Tlakomjer Welch Allyn USA, model DS55 sa Flex...
NOVO u ponudi!ONLINE narudžba baterija za slušne aparate.Besplatna dostava!Baterija za slušne aparate Rayovac Extra Advanced 10AE Baterija za slušne aparate Rayovac Extra Advanced 312AEBaterija za slušne aparate Rayovac Ex...
1.  Što je RegenACR®?RegenACR® je estetski  tretman koji se bazira na potencijalu vlastite krvi da se regenerira i biostimulira kožne stanice. RegenACR® kombinira bogatstvo faktora rasta sadržanih u REGENPLASMA&...
1. workshopu  „REGENPLAZMA -PRP- U ESTETSKOJ MEDICINI« održati 12.travnja. 2013 u  prostorijama uvoznika  REGENLAB programa, Media d.o.o.,na adresi Karlovačka cesta 65A sa početkom u 17 sati....
Media instrumenti
Media instrumenti
MEDIA d.o.o. obiteljska je tvrtka, osnovana 1991. godine, no iskustvo prodaje medicinskom opremom obogaćujemo još od davne 1963. godine.
Prekretnica u radu, preseljenje je tvrtke u vlastite prostorije na sadašnjoj adresi Karlovačka cesta 65a u Blatu, Zagreb, gdje imamo i bogato opremljen izložbeni prostor sa servisom medicinske opreme.
Media instrumenti Media instrumenti
Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja medicinske opreme, kirurških instrumenata i namještaja, s naglaskom na tzv. malu dijagnostiku u kojoj smo vodeći na tržištu. Kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo korisnika su nam veoma važni, a zahvaljujući nizu zastupničkih programa, svjetski renomiranih proizvođača medicinske opreme, i dugogodišnjim predanim radom stekli smo povjerenje naših kupaca.
Naši kupci navikli su na kvalitetnu uslugu, što znači ne samo brigu o zadovoljstvu korisnika kupljenim proizvodom , već i kasniju dostupnost redovnog održavanja i kvalitetnu servisnu službu.
Registrirani smo za prodaju medicinskih proizvoda kod Agencije za lijekove i medicinske proizvode, a u tijeku je i registracija svih medicinskih proizvoda naših principala.
Dvadesetogodišnjem prisustvom na tržištu i kvalitetom usluge, pozicionirali smo se kao lider u opremanju ordinacija opće i obiteljske medicine, domova zdravlja i specijaliziranih poliklinika.
Naša prednost je što većinu proizvoda imamo na zalihi te smo u mogućnosti prezentirati robu prije odluke oko kupnje.
U bolničkom programu smo se tijekom rada usko specijalizirali te smo prisutni na svim važnijim kongresima otorinolaringologa, oftalmologa, kirurga, ortopeda, ginekologa i dermatologa.
Izložbeni prostor Izložbeni prostor Izložbeni prostor Izložbeni prostor
Kao nama posebno dragu suradnju izdvojili bi naše male pacijente, većinom djecu branitelja, koji su zaslugom Ministarstva te Klinikama za ORL KB Sestre milosrdnice i KBC-a Zagreb dobili umjetne pužnice našeg principala MED-EL, Austrija. Djecu pratimo od samog početka implantiranja, tijekom cijelog rehabilitacijskog ciklusa te smo velika tehnička podrška njima i njihovim roditeljima. Veliki napredak koji su ta djeca ostvarila u slušanju, a time i govoru, jasno je vidljiv i to nam je najveće zadovoljstvo i nagrada za naš trud.
Naši zaposlenici su već niz godina s nama, na što smo posebno ponosni. Redovno posjećujemo edukacije principala, tako da korisnik može uvijek računati na određenu informaciju ili dodatni savjet pri odabiru. Redovito posjećujemo inozemne sajmove medicinske opreme i specijalizirane kongrese te pratimo sve novitete i tehnička dostignuća u polju medicine.
Predstavljamo Vam osnovni prodajni program naših partnera, a detaljnije informacije potražite na originalnim stranicama proizvođača (link na logo na naslovnici) ili nas kontaktirajte.
Za sve detalje i informacije, stojimo Vam na raspolaganju!
Vaš Media tim !
KONTAKT INFORMACIJE
Telefon: 01 6593 233
  01 6593 244
Fax: 01 6593 255
  01 6593 256
E-mail:
info@media-instrumenti.hr
Adresa:
Karlovačka cesta 65A
10000 Zagreb, Hrvatska
Media instrumenti Prikaz lokacije na mapi
NEWSLETTER
Welch Allyn
Rudolf medical
Meber
Medel
De Soutter
Seca
Medical Export
Heine optotechnik
Heinemann medizintechnick GmbH
Volk Optical Inc.
Ca-mi
HS Clement Clarke
Poulten Graf
Karl Bollmann
Merlin Medical
Melag medical technology
Zoll
Greiner Gmbh
3Gen
Kaps Optik
Cortex technology
REGENLAB
MIR Medical International Research
LABOMED Inc.
Rayovac
Fotona
Cryoalpha
Vernipoll
Mirage Health group
PROIZVODI SERVIS NOVOSTI O NAMA PRIJAVA
 
     
  SLON-ING  
BATERIJE ZA SLUŠNE APARATE