Fotona StarWalker® PQX

Dostupno uz narudžbu

Pico laser ultra performansi.

Picosecond laserska tehnologija savršen je alat za učinkovito uklanjanje pigmenta kože bez oštećenja okolnog tkiva i neželjenih nuspojava. Picosecond laserski impulsi potiču remodeliranje kože na fotoakustični, potpuno netermalni način, što ga čini vrlo sigurnom opcijom za sve tipove kože.

Omogućava sigurne, učinkovite tretmane prilagođene pacijentima.

Široki raspon tretmana sa samo jednim uređajem:

Zašto StarWalker® PQX?

StarWalker® PQX je najnoviji dodatak najučinkovitijoj obitelji lasera StarWalker®. Jedna od stvari po kojoj se inovativni laserski sustav StarWalker® PQX ističe u odnosu na konkurenciju je to što isporučuje najveću Pico snagu i energiju, koja, u kombinaciji sa širokim rasponom sofisticiranih vrhunskih dodataka, nudi brzinu u kombinaciji s preciznošću u tretmanima.

Napredna tehnologija sustava prikladna je kako za prve tako i za iskusne korisnike pružajući intuitivno korisničko sučelje, unaprijed postavljene parametre tretmana, integriranu povijest prošlih tretmana i bazu podataka pacijenata.

StarWalker® PQX jedinstvene prednosti

  • Najveća energija i najveća vršna snaga za brze i učinkovite tretmane..
  • Najveći raspon nastavaka te točaka na nastavcima (i puna točka i frakcijski) za iznimnu svestranost i raspon tretmana.
  • Jedinstvena FracTAT opcija za uklanjanje tetovaža, ožiljaka i pomlađivanje kože.
  • ASP tehnologija, jedinstvena online samokalibracija (EFC) za pouzdane i dosljedne rezultate
  • Superiorna ergonomija ruke lasera (OptoFlex), male veličine i težine (55 x 29 x 82 cm; 68 kg), najmanji zahtjevi za napajanjem (110/220 V, 16A) i iznimno tihi rad za udobnost operatera i vrhunsku energetsku učinkovitost.

StarWalker® PQX ključni tretmani:

 

Product Enquiry

Izbornik