MEDIA d.o.o. obiteljska je tvrtka, osnovana 1991. godine, no iskustvo prodaje medicinskom opremom obogaćujemo još od davne 1963. godine. Prekretnica u radu, preseljenje je tvrtke u vlastite prostorije na sadašnjoj adresi Karlovačka cesta 65a u Blatu, Zagreb, gdje imamo i bogato opremljen izložbeni prostor sa servisom medicinske opreme.

Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja medicinske opreme, kirurških instrumenata i namještaja, s naglaskom na tzv. malu dijagnostiku u kojoj smo vodeći na tržištu. Kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo korisnika su nam veoma važni, a zahvaljujući nizu zastupničkih programa, svjetski renomiranih proizvođača medicinske opreme, i dugogodišnjim predanim radom stekli smo povjerenje naših kupaca.

Naši kupci navikli su na kvalitetnu uslugu, što znači ne samo brigu o zadovoljstvu korisnika kupljenim proizvodom , već i kasniju dostupnost redovnog održavanja i kvalitetnu servisnu službu. Registrirani smo za prodaju medicinskih proizvoda kod Agencije za lijekove i medicinske proizvode. Tridesetogodišnjim prisustvom na tržištu i kvalitetom usluge, pozicionirali smo se kao lider u opremanju ordinacija opće i obiteljske medicine, domova zdravlja i specijaliziranih poliklinika. Naša prednost je što većinu proizvoda imamo na zalihi te smo u mogućnosti prezentirati robu prije odluke oko kupnje. U bolničkom programu smo se tijekom rada usko specijalizirali te smo prisutni na svim važnijim kongresima otorinolaringologa, oftalmologa, kirurga, ortopeda, ginekologa i dermatologa.

Kao nama posebno dragu suradnju izdvojili bi naše male pacijente, posebno djecu branitelja, koji su zaslugom Ministarstva te Klinikama za ORL KB Sestre milosrdnice i KBC-a Zagreb dobili umjetne pužnice našeg principala MED-EL, Austrija. Djecu pratimo od samog početka implantiranja, tijekom cijelog rehabilitacijskog ciklusa te smo velika tehnička podrška njima i njihovim roditeljima. Veliki napredak koji su ta djeca ostvarila u slušanju, a time i govoru, jasno je vidljiv i to nam je najveće zadovoljstvo i nagrada za naš trud.

Naši zaposlenici su već niz godina s nama, na što smo posebno ponosni. Redovno posjećujemo edukacije principala, tako da korisnik može uvijek računati na određenu informaciju ili dodatni savjet pri odabiru. Redovito posjećujemo inozemne sajmove medicinske opreme i specijalizirane kongrese te pratimo sve novitete i tehnička dostignuća u polju medicine.

Predstavljamo Vam osnovni prodajni program naših partnera, a detaljnije informacije potražite na originalnim stranicama proizvođača ili nas kontaktirajte.

Za sve detalje i informacije, stojimo Vam na raspolaganju!

Vaš Media tim !

3Gen DermLite
Cami
Cortex technology
Cryoalpha
de Soutter
Dermlite
Fotona
GCE
Greiner Gmbh
Heine optotechnik
Heinemann
HS Clement Clarke
Insausti
Ka-We
Karl Bollmann
LABOMED Inc.
Lemi Brusaferri & C S .r.l.
Littmann
Mavig
Meber
Medel
Melag
Merlin Medical
MIR Medical International Research
Nouvag
Pari
Rayovac
Regenlab
Rudolf medical
Seca
Segufix
Velinac
Volk
Welch Allyn
Zoll

Product Enquiry

Izbornik