GREINER MULTILINE NEXT AC+ multifunkcijska fotelja – transport do i iz OP sale, mali zahvati

Dostupno uz narudžbu

Mobilna kirurška stolica za minimalno invanzivne zahvate u plastičnoj i dermatološkoj, maksilofacijalnoj, ORL, oftamološkoj kirurgiji i ostalim specijalističkim granama.

Šifra artikla: GR 4254110 Kategorije: ,
  • Mobilna fotelja za kirurgiju, kratkim leđnim dijelom i povećanom stabilnošću i komfornim pozicioniranjem pacijenata
  • Može se koristiti kod minimalno invanzivnih zahvata u plastičnoj, dermatološkoj, maksilo-facijalnoj, ORL kirurgiji i oftamologiji kao i kod mnogih drugih specijalističkih djelatnosti.
  • Potpuno novo razvijeni GREINER sistemi za glavu: Ergo naslon sa Vario duplim zglobom za kirurgiju jednom rukom. Quick assist podešavanje naslona za glavu kao i individualno podešavanje.
  • Opremljen sa 4 motora, medicinske šine od nehrđajućeg čelika pri vrhu, Ergo naslon za glavu sa duplim zglobom, centralno blokiranje dvostrukih zakretnih kotača.
  • Električno podešavanje leđa, sjedala i dijela za noge, kao i regulacija visine, pedala za hitno postavljanje u Trendelenburg položaj.

GREINER MULTILINE NEXT AC+, ERGONOMIJA, FUNKCIONALNOST, MOBILNOST I UDOBNOST

MULTILINE NEXT AC idealan kod pripreme za kirurške zahvate, transport do i iz operacijske sale, pozicioniranje nakon zahvata kao i za oporavak nakon anestezije. Ergonomija funkcionalnost, mobilnost i udobnost pacijenata, jedinstvena fotelja sa mogućnošću postavljanja u ležeći položaj. Snažna baterija i motori visokih performansi olakšavaju posao medicinskom osoblju. Kada nemate prostora za klasični bolnički krevet u kritičnim situacijama MULTILINE NEXT AC fotelja je tu da Vam pomogne.

Razvoj se i dalje nastavlja uslijed velikog porasta interesa za integrirane kirurške procese i potrebom za jedinstvenim rješenjima. Iznimna stabilnost za kirurgiju: to je ono što opisuje MULTILINE NEXT AC+

Tehnički podaci

Duljina u ležećem položaju 200 cm
Širina 77 cm
Širina ležajne površine 60 cm
Debljina ojastučenja 9 cm
Duljina rukonaslona 73 cm
Širina rukonaslona 7 cm
Ulazna visina 58 cm
Podešavanje visine 32 cm ( 58 – 90 cm )
Promjer kotača 12,5 cm
Inklinacija leđnog dijela -5° do 78°
Inklinacija sjedećeg dijela 0° do 22°
Inklinacija oslonca za stopala 0° do 90°
Napajanje 100-240V / 60-60Hz
Baterija 24 V DC, 1 x 2.9 Ah (do 40 pomaka)
Težina 128 kg
Nosivost 220 kg

Konfiguracija stolice prema potrebi korisnika – bogata paleta dodataka u ponudi !

Product Enquiry

Izbornik