HEINE MINI 3000 LED F.O. OTOSKOP

Dostupno uz narudžbu

Moderan džepni otoskop sa LED iluminacijom koja ne zahtijeva nikakvo održvanje. Dvostruko jače svijetlo u odnosu na konvencionalne Xenon Halogen instrumente.

Sa LED iluminacijom u HEINE kvaliteti – LED HQ

Moderan džepni otoskop sa LED iluminacijom koja ne zahtijeva nikakvo održvanje. Dvostruko jače svijetlo u odnosu na konvencionalne Xenon Halogen instrumente.

Unutrašnjost glave crno matirana. Eliminira refleksije.

Bez potrebe za održavanjem, nema potrebe za zamjenom LED diode.

LED termalno upravljanje za konzistentno osvijetljenje tijekom cijelog radnog vijeka.

HEINE je postavio nove standarde koji znače da je samo najbolje dovoljno dobro, od odabira materijala do obrade, od intenziteta svijetla do termalno upravljanja i najjasniji prikaz boja koji je moguć. To je ono što nazivamo LED u HEINE kvaliteti – ili LED HQ.

Dvostruko jače svijetlo u odnosu na Xenon Halogen instrumente.

Ekskluzivni indikator stanja baterije: kada se instrument uključi, prikaže se najveći intenzitet svijetla, tada se snaga svijetla regulira prema slabijem intezitetu kako bi odgovarala trenutnom stanju napunjenosti baterija, kako biste znali kada trebate zamijeniti baterije.

Distalna F.O. iluminacija: bez refleksija timpanuma ili ušnog kanala.

Prozor za gledanje sa uvećanjem 3x i optimiziranom površinom kućišta za jasne slike i minimalne refleksije. Zakretni prozor ugrađen u instrument.

Pneumatsko testiranje pokretljivosti timpanuma korištenjem insuflacijskog ulaza i opcijskog konektora.

Prekidač za uključenje / isključenje integriran u kopču. Sigurno, automatsko isključenje pri vraćanju u džep. Zagarantirano 20.000 ciklusa uključenja / isključenja.

Pneumatsko testiranje pokretljivosti timpanuma korištenjem insuflacijskog ulaza i opcijskog

Zamjenjive baterije. Veličina AA, ili opcijski punjiva baterija sa mini NT stolnim punjačem.

Funkcija postupnog smanjena intenziteta svijetla: jačina se reducra postupno čak i pri vrlo niskom naponu baterja, za još učinkovitije korištenje običnih ili punjivih baterija.

Vrijeme rada tipično do 10 sati. Smanjena potreba za zamjenom baterija, a punjive baterije traju dulje.

Product Enquiry

Izbornik