GREINER MULTILINE NEXT DC multifunkcijska fotelja – kemoterapija

Dostupno uz narudžbu

MULTILINE NEXT DC, GREINER predstavlja potpuno novi tehnološki napredak za bolnice i klinike – fotelja koja zadovoljava specifične potrebe dijalize.

MULTILINE NEXT DC – vrijeme je za novu generaciju.

GREINER MULTILINE NEXT DC multifunkcijska fotelja

  • Fotelja za dijalizu sa 3-5 motora, sa/bez centralnog kočenja, komforno ojastučenje, integrirani nasloni za ruke od pjene
  • Tehnologija pozicioniranja naslona za ruke u bilo koji položaj, podešavanje po visini, inklinaciji, smjeru sa podešavanjem širine torza
  • Ekstra komforno ojastučenje sa širokim sjedištem (60 cm), ručna završna obrada
  • Pristupna visina od 54 cm, ovisno o modelu i postavkama fotelje
  • Sukladna najstrožim regulativama, jednostavnost pristupa, čiste završne obrade, testiranih površina, sa vrlo malo šavova
  • Dupli kotači Ø 10 cm sa centralnim kočenjem prema potrebi
  • Oslonac za stopala sa automatskim podešavanjem duljine (uklonjiv)
  • NOVO: Opcija sa duplim zakretnim kotačima za linearno ili slobodno pomicanje.

VISOKO INOVATIVNA FOTELJA ZA DIJALIZU MULTILINE NEXT DC.

MULTILINE NEXT DC, GREINER predstavlja potpuno novi tehnološki napredak za bolnice i klinike – fotelja koja zadovoljava specifične potrebe dijalize.

Ekstra mekano ojastučenje osigurava maksimalni komfor pacijenata, dok glatke površine i minimalan broj šavova optimiziraju higijenu. Naslon za ruke podesiv u 5 položaja postavlja nove standarde u terapiji, dok elektromotori visokih performansi postavljaju pacijente u željeni položaj za sjedenje ili odmaranje (uključivo hitno postavljanje u Trendelenburg položaj), glatko i bez trzanja.

FOTELJA ZA DIJALIZU

GREINER je razvio potpuno novu generaciju fotelja za dijalizu bazirano na analizi saznanja iz zdravstvenog sektora i bliskom kontaktu sa centrima za dijalizu diljem svijeta. Naglasak je postavljen na komfor pacijenata ,ergonomiju i učinkovitost. Fotelja je vrlo udobna kod duljeg sjedenja tijekom dijalize , te stoga olakšava tretman. Ovo je postignuto korištenjem mekanih materijala kako bi se osigurao komfor i maksimizirala higijena.

KOMFOR, FUNKCIONALNOST I ERGONOMIJA – KOMBINIRANO U JEDNOJ FOTELJI ZA DIJALIZU

Električno podesiva u bilo koji položaj, inteligentno i jednostavno rukovanje GREINER upravljačem pomoću kursorskih tipki, MULTILNE NEXT DC sa izborom od 3, 4 ili 5 motora omogućava visoko sjedenje i komfor prilikom ležanja u bilo kojem položaju. Od sjedenja, opuštanja ili položaja za spavanje do hitnog Trendelenburg položaja pritiskom na samo jednu tipku. GREINER dizajn omogućava skrbnicima i pacijentima korištenje snažnih motora za podešavanje leđa, sjedala, dijela za noge i za stopala, kao i vertikalno podizanje na inicijalnu visinu od 54 – 56 cm. Mobilna, stabilna i sigurna.

PODESIVA ZA VAŠE POTREBE

GREINER proizvodi fotelje za dijalizu skrojene po vašim specifičnim potrebama. Individualni odabir ojastučenja. Premium ojastučenje omogućava ekstra mekane, vodootporne površine; dinamički fleksibilni sistem suspenzije u području sjedišta podržava slobodu kretanja kralježnice, zdjelice i kukova, smanjujući pritisak na korist pacijenata. MULTILINE naslon za ruku podesiv u 5 položaja, prvi koji se pomiče u 5 smjerova također postavlja nove standarde. MULTILINE NEXT DC – vrijeme je za novu generaciju.

Tehnički podaci

Duljina u ležećem položaju 230 cm (krajnji položaj oslonca za stopala)
Širina 80 cm
Širina ležajne površine 60 cm
Debljina ojastučenja 9 cm
Duljina rukonaslona 58 cm
Širina rukonaslona 13 cm
Ulazna visina 54 cm
Podešavanje visine 21 cm ( 54 – 75 cm )
Promjer kotača 10 cm
Inklinacija leđnog dijela -5° do 78°
Inklinacija sjedećeg dijela 0° do 22°
Inklinacija oslonca za stopala -25° do 0°
Hod oslonca za stopala 25 cm
Brzina postavljanja iz sjedećeg u TR položaj 11 s
Napajanje 230 V/50-60 Hz, 110 V/50-60 Hz
Baterija 24 V DC, 1 x 2.9 Ah (do 40 pomaka)
Težina 105 – 110 kg
Nosivost 220 kg

Konfiguracija fotelje prema potrebi korisnika – bogata paleta dodataka u ponudi !

Product Enquiry

Izbornik