HEINE BETA 400 LED F.O. OTOSKOP

Dostupno uz narudžbu

Otoskop sa kompletno metalnim kućištem i staklom otpornim na grebanje garantira dugovječnost bez potrebe za održavanjem. LED sa praktički neograničenim radnim vijekom, bez potrebe za zamjenom žarulja.

Šifra artikla: - Kategorije: , ,

 

4.2x uvećanje sa LED HQ iluminacijom

Ekskluzivno 4.2x uvećanje. Više detalja anatomskih struktura i jednostavno prepoznavanje stranih tijela.

Otoskop dizajniran sa kompletno metalnim kućištem i staklom otpornim na grebanje, jamči korištenje bez potrebe za održavanjem cijelog radnog vijeka.

LED sa doslovno neograničenim brojem radnih sati. Bez potrebe za zamjenom žaruljica. Bez potrebe za održavanjem tijekom cijelog radnog vijeka.

Iznimna dubina vidnog polja. Omogućava oštre slike u prikladnom radnom rasponu.

Veliko vidno polje. Daje potreban pregled i savršenu orijentaciju tijekom pregleda.

Precizna optika sa višeslojnim premazom. Omogućava slike visoke rezolucije bez distorzije.

Fiber Optička iluminacija. Osigurava homogeno, veoma jasno osvjetljenje i nesmetan pogled na ušni kanal i timpanum.

Postoji LED i LEDHQ. HEINE je postavio nove standarde koji znače da je samo najbolje dovoljno dobro, od odabira materijala do obrade, od intenziteta svijetla do termalno upravljanja i najjasniji prikaz boja koji je moguć.

To je ono što nazivamo LED u HEINE kvaliteti – ili LED HQ.

Specijalno optičko sučelje za preciznu integraciju LED iluminacije sa optičkim sistemom kako bi se osigurala homogena, jasna iluminacija tijekom pregleda.

Patentirano, jedinstveno, postupno prigušenje intenziteta svijetla od 3 % do 100 %, vrlo praktično pomoću samo jednog prsta.

Upravljanje jednom rukom. Jedinstveni, patentirani dizajn omogućava trajno spojenom optičkom sistemu da se izmakne prema gore kako bi se omogućilo instrumentiranje i jednostavno čišćenje.

Potpuna funkcionalnost BETA 400 LED otoskopa, jamči se korištenjemBETA punjive drške i  EN 200 / EN 200-1 zidnih punjača.

 

Product Enquiry

Izbornik