RegenLab Cellular Matrix

Na zalihi

“ Kombiniranjem plazme bogate trombocitima i hijaluronske kiseline potiče se bolje konturiranje i ubrzavanje regeneracije stanica, istovremeno čineći idealnu podlogu za hidrataciju kože ”

HIDRATACIJA I REGENERACIJA KOŽE
Pacijentova Plazma bogata trombocitima (PRP) kombinirana sa hijalurionskom kiselinom (HA) za regeneraciju kože

Revolucionarna inovacija u njezi kože nastala kombinacijom dva koncepta tretmana kako bi se dobio jedan rezultat sa jačim efektom.

A-PRP & HA
Pacijentov vlastiti koncentrat trombocita pripremljen Cellular Matrix-om čini autologoni koncentrat faktora rasta iz pacijentove krvi.

Trombociti su ključan faktor u regeneraciji tvrdog i mekog tkiva. Trombociti proizvode ključne faktore rasta kao što su: FGF, PDGF, TGF-beta, EGF, VEGF, koji su aktivno uključeni u stanične migracije, diferencijacije i proliferacije. Također, stimuliraju fibroblaste i endotelijalne stanice kako bi inducirale stvaranje novog ekstracelularnog matriksa i neo-vaskularizacije. Trombociti se dobivaju iz vlastite krvne plazme pacijenta.

Plazma sadrži mnoge faktore ključne za život stanica uključujući nutrijente, vitamine, hormone, elektrolite, faktore rasta kao što su IGF i HGF te proteine. Uz proteine iz plazme, sadržane su i vitalne molekule za koagulacijski proces i generiranje fibrinskog polimera koji služi kao podloga za migraciju stanica i stvaranje novog tkiva.

  • Potiče proizvodnju novog kolagena
  • Povećava elastičnost, tonus i čvrstoću kože
  • Stimulira diferencijaciju i proliferaciju matičnih stanica
  • Aktivira angiogenezu
  • Stvara volumizirajući efekt

”Hijaluronska kiselina je ključna molekula koja ima jedinstvenu mogućnost zadržavanja vode.”

Više od 25 godina kliničkog iskustva u hidraciji kože i korekciji volumena.

HA produžuje vrijeme djelovanja faktora rasta u tkivu te stvara duži efekt migracije matičnih stanica i regeneracije tkiva u odnosu na A-PRP bez HA.

“Cellular Matrix Facelift” vraća volumen tkiva pružajući mladenački efekt.

Product Enquiry

Izbornik