LUPE ZA BIOMIKROSKOP – VOLK 78 D

Dostupno uz narudžbu

Fundoskopija se izvodi za procjenu zdravlja retine korišteći kondenzirajuću lupu visoke snage uz procjepnu lampu.

Kategorije: ,

Procjepna lampa biomikroskop osnova je gotovo svake ordinacije za kontrolu vida. Fundoskopske lupe se koriste za dobivanje sveobuhvatnog pogleda na retinu tijekom pregleda biomikroskopom dok pacijent sjedi stabiliziran oslonjenom bradom. Opće pravilo palca je da su vidno polje i povećanje lupe koja ima isti dizajn obrnuto povezani. 

Sve VOLK lupe za biomikroskopiju koriste VOLKov patentirani dvostruki asferični dizajn koji minimalizira smetnje periferne slike uz poboljšanje dubine pogleda. Sve od početka primjene VOLK patenta 1956. godine, VOLK lupe se smatraju zlatnim standardom za pregled retine u klinikama diljem svijeta zahvaljujući nedostižnom optičkom dizajnu, jasnoći i preciznosti.

Sve dostupne modele lupa pogledajte na www.volk.com.

78D

Boje: crna, plava, zlatna, zelena, ljubičasta, crvena, siva

Idealna lupa za liječnike koji redovno prate populaciju sklonu glaukomu i ostalim abnormalnostima stražnjeg oka. Dupli asferični dizajn i ponuđeno polje vida 78D lupe nudi visoko povećanje bez snažnog utjecaja na širinu vidnog polja. Ova lupa popularan je izbor za opće dijagnoze leća među liječnicima koji preferiraju veću veličinu prstena nego kod uobičajenih ili lupa manjeg provila od 90D. Kako bi postigli optimalnu sliku s 78D lupom širenje je obvezatno.

 Vidno polje Povećanje slike Laser Spot Povećanje Radna udaljenost
81° / 97° 0.93x 1.08x 8 mm

 

Na lupu je moguće ugravirati do 14 , dok na kutiju lupe 17 znakova.

Product Enquiry

Izbornik