LUPE ZA BIOMIKROSKOP – DIGITAL HIGH MAG

Dostupno uz narudžbu

Fundoskopija se izvodi za procjenu zdravlja retine korišteći kondenzirajuću lupu visoke snage uz procjepnu lampu.

Šifra artikla: - Kategorije: ,

Procjepna lampa biomikroskop osnova je gotovo svake ordinacije za kontrolu vida. Fundoskopske lupe se koriste za dobivanje sveobuhvatnog pogleda na retinu tijekom pregleda biomikroskopom dok pacijent sjedi stabiliziran oslonjenom bradom. Opće pravilo palca je da su vidno polje i povećanje lupe koja ima isti dizajn obrnuto povezani. 

Sve VOLK lupe za biomikroskopiju koriste VOLKov patentirani dvostruki asferični dizajn koji minimalizira smetnje periferne slike uz poboljšanje dubine pogleda. Sve od početka primjene VOLK patenta 1956. godine, VOLK lupe se smatraju zlatnim standardom za pregled retine u klinikama diljem svijeta zahvaljujući nedostižnom optičkom dizajnu, jasnoći i preciznosti.

Sve dostupne modele lupa pogledajte na www.volk.com.

Boje: crna, zlatna, plava, zelena, ljubičasta, crvena , siva

Također lupa treće generacije 78D, ova lupa omogućuje najviše povećanje u ponudi lupa za biomikroskopiju. Uvećano polje vida ove lupe izvrsno je za vrlo detaljne preglede zadnjeg pola kako bi dobili sliku oštre visoke rezolucije makule i optičkog diska s naprednim stereo pogledom. Izvrstan izbor za pregled parametara glave optičkog živca (ONH) i zdravlje makule.

 Vidno polje Povećanje slike Laser Spot Povećanje Radna udaljenost
57° / 70° 1.30x 0.77x 13 mm

Na lupu je moguće ugravirati do 14 , dok na kutiju lupe 17 znakova.

Product Enquiry

Izbornik