LUPE ZA BIOMIKROSKOP – VOLK 90 D

Dostupno uz narudžbu

Fundoskopija se izvodi za procjenu zdravlja retine korišteći kondenzirajuću lupu visoke snage uz procjepnu lampu.

Kategorije: ,

Procjepna lampa biomikroskop osnova je gotovo svake ordinacije za kontrolu vida. Fundoskopske lupe se koriste za dobivanje sveobuhvatnog pogleda na retinu tijekom pregleda biomikroskopom dok pacijent sjedi stabiliziran oslonjenom bradom. Opće pravilo palca je da su vidno polje i povećanje lupe koja ima isti dizajn obrnuto povezani. 

Sve VOLK lupe za biomikroskopiju koriste VOLKov patentirani dvostruki asferični dizajn koji minimalizira smetnje periferne slike uz poboljšanje dubine pogleda. Sve od početka primjene VOLK patenta 1956. godine, VOLK lupe se smatraju zlatnim standardom za pregled retine u klinikama diljem svijeta zahvaljujući nedostižnom optičkom dizajnu, jasnoći i preciznosti.

Sve dostupne modele lupa pogledajte na www.volk.com.

90 D

Boje: crna, plava, zlatna, zelena, ljubičasta, crvena, siva

Volk 90D lupa je najpoznatiji fundoskopski model te se smatra zlatnim standardom u oftalmologiji diljem svijeta. Mali profil Volk 90D lupe uz njezin optički profil čije je izvrsnom prvom lupom. Lupa je idealan izbor za opće preglede i retinalnu sliku, kao i za korištenje kod malih zjenica ili kod pregleda retine bez širenja.

 Vidno polje Povećanje slike Laser Spot Povećanje Radna udaljenost
74° / 89° 0.76x 1.32x 7 mm

Na lupu je moguće ugravirati do 14 , dok na kutiju lupe 17 znakova.

Product Enquiry

Izbornik